Monday, November 22, 2010

Szombat - "Lányok asszonyok konferenciája"
Én vittem el a testvérnőket innen Nagyszalontáról. Volt alkalmam egyedül lenni, félrehúzódni a toronyszobába. Jó volt csendben lenni az Úrral. Áldott az Úr ezért a napért
És 41,10 - "Ne félj mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítlek, meg is segítlek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.

Vasárnap - Bemerítés Nagyvárad "Betlehem"
Gyermekek és fiatalok elkísértek Váradra. Ott voltunk egész nap együtt örültünk a "Betlehem" gyülekezet testvériségével. Délelőtt bemerítés volt. Fehér ruhába öltözött egy házaspár Hegyközújlakról. Jó volt hallani a bizonyságtevésüket, ahogyan Isten munkálkodott a szívükben. Dicsősség az Úrnak!
Délután a fiatalokkal és a gyermekekkel szolgáltunk. Áldott lékkör alakult ki és jó volt az Úr jelenlétében. A Ján 10,10 -ből szolgáltam: A bővölködő életről beszéltem. Ezt akarja az ördög meglopni és nyomorban tartani a Krisztus követőit. Sajnos sok hívő nem tudja élvezni az áldott életet, melyet Jézus adott. Álljunk ellen az ördögnek és elfut tőlünk. Jézusban ha életet nyertél az egy bővölködő és egy győzelmes élet.
"Mindenre van erőm a Krisztusban, aki engem megerősít." Fil 4,13

Hétfő - Szabadnap
Este imaközösség volt itthon Nagyszalontán. A Balogh Gabi testvéréknél voltunk együtt. Csodálatos volt együtt esedezni "a kegyelem királyi széke" előtt. "Mert igen hasznos az igaznak buzgóságos könyörgése." 14-en voltunk együtt. Térdeinken harcoltunk a gyülekezet, egyházunk és a városunk megújulásáért. Hiszünk az ima erejében. Szerda reggel majd fojtatjuk az együtt való közbenjárást. Egy hatalmas cselekvő Istenünk van. Őt akarjuk még jobban megismerni és várunk hogy eljöjjön a felüdülés ideje az Ő színétől.